Met de inzamelkalender weet u altijd op welke dag u welk afval kunt aanbieden. Wilt u de inzamelkalender voor uw wijk bekijken en eventueel downloaden? Vul hieronder uw postcode en huisnummer in. De GAD heeft trouwens ook een gratis app waarmee u nooit meer vergeet om uw afval buiten te zetten. Deze is beschikbaar voor Android en iPhone. Vul in het zoekveld GAD-app in en u kunt het installeren. U kunt zelf aanvinken op welk tijdstip u een melding wilt krijgen en voor welk soort afval. 

Woont u in Laren, Blaricum, Huizen of Naarden en hebt u een nieuwe pmd- en restafvalcontainer gekregen? Dan verandert naar verwachting op 1 juli wanneer wij uw containers komen legen. In de weken daaraan voorafgaand krijgt u een nieuwe inzamelkalender thuisgestuurd. Tot die tijd kunt u uw container aan de weg zetten op de data die in de huidige inzamelkalender zijn vermeld, zoals u gewend bent.

Vragen? Neem contact met onze klantenservice via info@gad.nl of 035 – 69 91 888 (kies voor optie 3: klantenservice). We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur.

Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen. Misschien vindt u het antwoord op uw vraag daar.

 

Uw postcode:
Uw huisnummer:
Toevoeging: