Huizen, Blaricum, Laren.

In Huizen, Blaricum en Laren gaan we starten met anders inzamelen. Dat betekent dat de meeste huishoudens in de laagbouw een minicontainer (kliko) krijgen voor de inzameling van pmd (plastic- metalen verpakkingen en drinkpakken). Bij huishoudens in de hoogbouw komen extra ondergrondse containers voor het gescheiden aanleveren van huishoudelijk afval.

Laatste nieuws.

Inventarisatie in de gemeente Huizen, Blaricum en Laren is afgerond. De bijhorende plattegronden zijn en worden gepresenteerd aan de betreffende gemeente. De gemeente zal vooral letten op de haalbaarheid van de plannen t.a.v. o.a. parkeren, groen, verkeer enz. Na de eventuele aanpassingen in het plan die hieruit voortkomen zullen bewoners worden uitgenodigd om over de plannen mee te praten.

Deze inventarisatie levert een plankaart op waaruit verschillende zaken zijn af te lezen. Zoals bijvoorbeeld: welke huishoudens krijgen een vierde container? Aan welke kant van de straat moeten ze staan om geledigd te kunnen worden? Welke huishoudens worden aangewezen op een ondergrondse container? En waar komen deze ondergrondse containers te staan?

Procedure.

In afstemming met de betreffende gemeente:

  • Inventarisatie welke huishoudens een minicontainer (kliko) krijgen.
  • Is er een zijlader of achterlader gewenst.
  • Waar komen welke ondergrondse containers 
  • Inwonersavond met gelegenheid om mee te praten en/of vragen te stellen.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met het laatste nieuws, dit was op 22 november 2016. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen op werkdagen tussen 9.00-16.00 uur met de klantenservice van de GAD, tel. 035 699 18 88 voor het maken van een terugbelnotitie.