Natuurlijk gebeurt het weleens dat u iets weg wilt gooien, maar dat het te groot is voor de container. Een kapot meubel, takkenbossen na het snoeien, een versleten tapijt, een koelkast die het niet meer doet… Dat soort zaken kunt u naar één van de vier GAD-scheidingsstations brengen.

Als u wilt, kunnen wij het op afspraak ook bij u komen ophalen. Een afspraak maakt u via het onderstaande formulier. U ontvangt daarna een mail met de eerst mogelijke datum voor een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook even bellen (tussen 8.15 en 12.00 uur) om iets af te spreken.

Zijn de spullen die u wilt laten ophalen nog goed bruikbaar, schoon en heel? Maak dan een ophaalafspraak met De Kringloper, of breng het naar een kringloopwinkel. Zij kunnen uw spullen een tweede leven geven.

Voorwaarden

Afval dat niet in uw container past, haalt de GAD graag bij u op. Om te zorgen dat dat zonder problemen gaat én uw straat netjes blijft, gelden er wel voorwaarden. Streng zijn is nooit leuk, maar voldoet u niet aan de voorwaarden, dan hoeven onze medewerkers uw afval niet mee te nemen. De voorwaarden doorlezen is een kleine moeite en kan veel ergernis voorkomen.

Voorwaarden voor het ophalen van groot huishoudelijk afval