Op deze pagina kunt u alles lezen over de voortgang van het plaatsen van nieuwe ondergrondse containers in Gooise Meren (Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg). We plaatsen regelmatig updates, en op onderstaande kaart kunt u de voortgang per locatie bekijken. Op dit moment zijn alleen de gerealiseerde containers in Naarden-Vesting te bekijken.

Als u op het pijltje linksboven in de kaart klikt, krijgt u een overzicht van alle locaties. Als u rechtsboven op het rechthoekje klikt kunt u een grotere kaart bekijken. Daar kunt u op locatienaam of straat zoeken.

Plaatsing ondergrondse containers

Laatste update: 2 april 2019.

Vooraankondiging onderhoud ondergrondse containers

Binnenkort zal een start worden gemaakt met het vervangen van een aantal ondergrondse containers. Ook zal indien nodig extra graafonderzoek worden verricht. De benodigde werkzaamheden zijn tijdelijk van aard, maar kunnen mogelijk overlast veroorzaken. Uiteraard proberen we deze overlast zo beperkt mogelijk te houden. Toch vragen wij uw begrip hiervoor.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur. Waar nodig worden tijdelijke verkeersmaatregelen toegepast, zoals het plaatsen van hekken en het tijdelijk afzetten van parkeervakken.

Hou deze pagina in de gaten voor nadere informatie over het onderhoudstraject en de planning van de werkzaamheden.

Afvalinzameling in Muiderberg

De afvalinzameling in Muiderberg is aan het veranderen. Bewoners met voldoende buitenruimte voor eigen containers aan huis hebben in het afgelopen jaar een vierde container voor pmd (plastic verpakkingen, blik en drinkpakken) gekregen. Voor de overige bewoners zijn in Muiderberg ondergrondse containers gefaciliteerd. Er worden geen nieuwe ondergrondse containers geplaatst. Wel zal een enkele ondergrondse container vervangen worden om het scheiden van afval makkelijker te maken voor u als inwoner. Op 2 april wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd;  inwoners zijn welkom om 19:30 in De Rijver aan de Nienhuis Ruyskade 26 te Muiderberg.