voor inwoners, met gemeenten

Op deze pagina kunt u alles lezen over de voortgang van het plaatsen, onderhouden en vervangen van ondergrondse containers in Naarden. We plaatsen regelmatig updates, en op onderstaande kaart kunt u de voortgang per locatie bekijken. Er komen regelmatig nieuwe containers bij.

Als u op het pijltje linksboven in de kaart klikt, krijgt u een overzicht van alle locaties. Als u rechtsboven op het rechthoekje klikt kunt u een grotere kaart bekijken. Daar kunt u op locatienaam of straat zoeken. U kunt ook onze handleiding downloaden (pdf).

Plaatsing ondergrondse containers

Laatste update: 18 februari 2020

Wat is er al gedaan?

De afvalinzameling in Naarden is aan het veranderen. Bewoners met voldoende buitenruimte voor eigen containers aan huis hebben in het afgelopen jaar een vierde container voor PMD (lege verpakkingen van plastic en blik en drinkpakken) gekregen. Voor bewoners in Naarden-Vesting zijn ondergrondse containers geplaatst, waardoor het mogelijk is geworden om afval gescheiden aan te bieden en de afvalzak uit het straatbeeld is verdwenen.

Waar staan we nu?

Alle onderhoudslocaties zijn gerealiseerd.

Voor overige locaties is de GAD in overleg met particuliere eigenaren van grond (locaties op eigen terrein).

Of wachten wij op besluitvorming van de gemeente over de mate van inspraak.

Nieuwbouw

Het kan voorkomen dat er in Naarden ondergrondse containers worden geplaatst in het kader van herontwikkeling en/of nieuwbouw.

Vragen?

Heeft u vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@gad.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 16.00 uur op 035 – 699 18 88.