voor inwoners, met gemeenten

Op deze pagina kunt u alles lezen over de voortgang van het plaatsen van nieuwe ondergrondse containers in Hilversum. We plaatsen regelmatig updates, en op onderstaande kaart kunt u de voortgang per locatie bekijken. Op dit moment zijn de locaties in Hilversum centrum en bij nieuwbouw te bekijken.

Als u op het pijltje linksboven in de kaart klikt, krijgt u een overzicht van alle locaties. Als u rechtsboven op het rechthoekje klikt kunt u een grotere kaart bekijken. Daar kunt u op locatienaam of straat zoeken. U kunt ook onze handleiding downloaden (pdf).

Plaatsing ondergrondse containers

Laatste update: 17 februari 2021

Hilversum centrum

De plaatsing van ondergrondse containers binnen het VANG programma (Van Afval Naar Grondstof) is geheel afgerond. Er staan geen nieuwe locaties op de planning, behalve waar het gaat om nieuwbouwprojecten in de toekomst.

Vervanging containers vanwege onderhoudstraject

In het voorjaar van 2021 worden op diverse locaties in Hilversum ondergrondse containers geplaatst. Het gaat hier om vervanging van bestaande ondergrondse containers in het kader van grootschalig onderhoud. Omwonenden worden voorafgaand aan de werkzaamheden per brief geïnformeerd.

 

 • HS115 Admiraal de Ruyterlaan:
  drie glascontainers vervangen
 • HS240b Jac. P. Thijsseplein t.h.v. nr. 75:
  container restafval vervangen door duocontainer voor restafval en PMD, bovengrondse gft-container vervangen
 • HS310 Neuweg t.h.v. nr. 97A:
  twee containers restafval vervangen door een container voor restafval en een PMD-container, bovengrondse gft-container bijplaatsen
 • HS334 Erfgooiersstraat t.h.v. nr. 187:
  container restafval vervangen door duocontainer restafval en PMD, bovengrondse gft-container vervangen

Vragen?
Heeft u vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@gad.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 16.00 uur op 035 – 699 18 88.