voor inwoners, met gemeenten

Op deze pagina kunt u alles lezen over de voortgang van het plaatsen van nieuwe ondergrondse containers in Hilversum. We plaatsen regelmatig updates, en op onderstaande kaart kunt u de voortgang per locatie bekijken. Op dit moment zijn de locaties in Hilversum centrum en bij nieuwbouw te bekijken.

Als u op het pijltje linksboven in de kaart klikt, krijgt u een overzicht van alle locaties. Als u rechtsboven op het rechthoekje klikt kunt u een grotere kaart bekijken. Daar kunt u op locatienaam of straat zoeken. U kunt ook onze handleiding downloaden (pdf).

Plaatsing ondergrondse containers

Laatste update: 9 maart 2020

Hilversum centrum

De komende maand worden er in Hilversum centrum een aantal ondergrondse containers geplaatst:

  • HS027alt1 – Wagenmakersplein

Betreft een nieuwe locatie voor twee ondergrondse containers waarbij er 1 container voor restafval en 1 container voor pmd wordt geplaatst

  • HS030 – Oude Torenstraat e.o.

Betreft een nieuwe locatie voor twee ondergrondse containers waarbij er 1 container voor restafval en 1 container voor pmd wordt geplaatst

  • HS034alt1 – Vaartweg

Betreft een bestaande locatie waarbij de ondergrondse duocontainer voor restafval en pmd wordt verplaatst.

De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn kunnen mogelijk overlast veroorzaken. Wij vragen hiervoor begrip. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur. De werkzaamheden nemen over het algemeen circa 2 dagen in beslag. Betrokken inwoners krijgen hierover informatie per brief.

De ondergrondse containers op de locaties HS053alt1 – Veerstraat en HS081alt1 – Havenstraat/Koningsstraat zijn inmiddels geplaatst.

Hilversum buitenring

In de buitenring van Hilversum worden de komende maand containers vervangen in een grootschalig onderhoudstraject. Locaties worden indien mogelijk direct geschikt gemaakt voor het gescheiden aanbieden van huishoudelijk afval. Het gaat om de volgende locaties:

HS097 – Bonifaciuslaan thv nr.1

HS102 – Kerkelandenlaan thv nr. 23a

HS114 – Admiraal de Ruyterlaan thv nr. 9

HS115 – Admiraal de Ruyterlaan thv nr. 35

HS116 – Admiraal de Ruyterlaan thv nr. 109

HS117 – Admiraal de Ruyterlaan thv nr. 173

HS120 – Van Neslaan

HS132 – Mondriaanstraat thv nr. 10 t/m 38

HS133 – Mondriaanstraat thv nr. 102

HS150 – Burgemeester Andriessenstraat thv nr. 60

De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn kunnen mogelijk overlast veroorzaken. Wij vragen hiervoor begrip. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur. De werkzaamheden nemen over het algemeen circa 2 dagen in beslag.  Betrokken inwoners krijgen hierover informatie per brief.

Onderzoek buitenring

Op de overige locaties in de buitenring van Hilversum worden op diverse locaties onderzoeken verricht. Er zal bv. onderzoek worden gedaan naar kabels en leidingen; hiervoor worden proefsleuven gegraven. De werkzaamheden die hiervoor nodig zijn kunnen mogelijk overlast veroorzaken en nemen gemiddeld een halve dag in beslag. Wij vragen hiervoor begrip. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur.

Vragen?
Heeft u vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice via info@gad.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 16.00 uur op 035 – 699 18 88.