Op deze pagina kunt u alles lezen over de voortgang van het plaatsen van nieuwe ondergrondse containers in Huizen. We plaatsen regelmatig updates, en op onderstaande kaart kunt u de voortgang per locatie bekijken.

Als u op het pijltje linksboven in de kaart klikt, krijgt u een overzicht van alle locaties. Als u rechtsboven op het rechthoekje klikt kunt u een grotere kaart bekijken. Daar kunt u op locatienaam of straat zoeken.

Plaatsing ondergrondse containers

Laatste update: 12 december 2018.

Helaas heeft de kraan van onze partner Knipscheer een defecte zwenkmotor. Door de demonstraties van de gele hesjes in Frankrijk heeft dit product een vertraagde levertijd en kan de kraan op dit moment niet gerepareerd worden. Alle werkzaamheden aan ondergrondse containers in Huizen liggen daarom op dit moment stil.

Naar verwachting zullen wij half januari 2019 de werkzaamheden weer oppakken. De betonputten/binnencontainers die, vooruitlopend op de werkzaamheden, al op verschillende plekken in de gemeente klaar staan, worden voor de jaarwisseling weggehaald en ondergebracht op de gemeentewerf.