voor inwoners, met gemeenten

Aanpassingen inzameling en openingstijden met Pasen

Publicatiedatum: 22 maart 2021

Op Tweede paasdag, maandag 5 april, wordt er geen huishoudelijk afval opgehaald. Dat nemen we de volgende dag, dinsdag 6 april, voor u mee. Dit geldt voor zowel de containers (kliko’s)   en vuilniszakken aan huis, als voor de boven- en ondergrondse containers. Op Goede Vrijdag 2 april wordt het huishoudelijk afval opgehaald zoals u gewend bent. Papier en karton wordt op meerdere dagen ingehaald en niet op één dag. Check  de inzamelkalender en/of de GAD inzamelkalender app.

Omdat we het op dinsdag extra druk hebben en in meer wijken inzamelen, kan het gebeuren dat uw container, huisvuilzak of pmd zak later wordt opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij vragen u hiermee rekening te houden en uw auto’s zo te parkeren dat de containers en zakken goed zichtbaar zijn en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat de bakken en of zakken om 7.30 uur aan de weg staan? De avond ervoor mag ook, dan graag na 20.00 uur.

De gewijzigde inzameling van papier en karton is te vinden op de inzamelkalender. Deze verschuift en is niet in alle wijken hetzelfde.

Openingstijden scheidingsstations en klantenservice met Pasen

De scheidingsstations zijn op Goede Vrijdag open en hanteren de reguliere openingstijden: van 8:30 uur tot 16:30 uur. Ongeveer een half uur voor sluitingstijd worden er geen auto’s meer toegevoegd aan de wachtrij. (Uiteraard afhankelijk van de drukte van dat moment). Dus kom wat eerder.

Op Tweede Paasdag zijn wij gesloten: dit geldt voor het scheidingsstation in Hilversum en voor de klantenservice.

In verband met het coronavirus. Onder meer is de toegang beperkt , daardoor ontstaan lange files. Max. 2 pers. Per auto. Geen kinderen onder de 18, en wij vragen afstand te houden voor uw eigen veiligheid en gezondheid en voor onze medewerkers. Alle maatregelen zijn te vinden via onze website en de speciale pagina gad.nl/corona-updates/

 

Wij wensen u gezellige Paasdagen!

Meer nieuws

Al het nieuws