voor inwoners, met gemeenten

GAD geopend op 4 mei en gesloten op 5 mei, gewijzigde ophaaldag op 6 mei

Publicatiedatum: 29 april 2020

Op dinsdag 5 mei zijn de scheidingsstations van de GAD in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp gesloten en wordt er geen huishoudelijk afval ingezameld aan huis. De GAD is gesloten, dus ook de klantenservice is deze dag niet bereikbaar.

De scheidingsstations zijn maandag 4 mei op de volgende tijden geopend:

Bussum 12.00 – 19.30 uur
Huizen 12.00 – 19.30 uur
Weesp 12.00 – 19.30 uur
Hilversum 08.30 – 19.30 uur

Momenteel komen er erg veel inwoners naar de scheidingsstations. De GAD heeft een aantal maatregelen moeten nemen in verband met het coronavirus. De toegang is onder andere beperkt, waardoor er lange files ontstaan. Er mogen maximaal twee personen in een auto en geen kinderen onder de 18. De GAD vraagt afstand te houden voor veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers. Alle maatregelen zijn te vinden een speciale pagina.

Inzameling aan huis

Op woensdag 6 mei zamelt de GAD in meer wijken in dan normaal, omdat de dinsdag moet worden ingehaald. Hierdoor kan het gebeuren dat de afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan mensen gewend zijn. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. De GAD verzoekt inwoners hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de afvalcontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

We vragen inwoners ervoor te zorgen dat de afvalcontainer, huisvuilzak of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat.

Hemelvaartsdag 21 mei en Tweede Pinksterdag 1 juni is de GAD ook gesloten en wordt er geen huishoudelijk afval opgehaald.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Meer nieuws

Al het nieuws