voor inwoners, met gemeenten

GAD GEZICHT GEZOCHT

Publicatiedatum: 5 maart 2020

Hallo, wij zijn de GAD. We zijn dagelijks in de weer met het inzamelen van grondstoffen en steeds minder restafval. We willen laten zien wie we zijn, waarom we de dingen doen die we doen en waar we goed in zijn. Dat vertellen we niet alleen zelf, we laten graag onze klanten aan het woord. Daarom zijn we op zoek naar mensen met een GAD-verhaal (leeftijd 0-99 jaar). Ben jij bijvoorbeeld iemand die van oude jeans nieuwe tassen maakt, of ben jij een vaste bezoeker van ons mobiele scheidingsstation, heb jij bijvoorbeeld een wormenhotel op het balkon of vormen jullie een duurzaam gezin die afval scheiden belangrijk vindt? Geef je dan op als GAD-gezicht!

Wat houdt het in?
We laten een professionele fotograaf een paar mooie foto’s maken. Daarnaast hebben we een kort interview met jou. Jouw verhaal en foto komen dan terug op onze website, flyers en ja, ook op onze wagen. Hoe ziet dat er dan uit? Ongeveer zo dus.

Vergoeding
Uiteraard bieden we jou een vergoeding.

Wat moet je doen?
Stuur een mailtje met jouw verhaal, contactgegevens en een foto naar communicatie@gad.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hopelijk tot snel!

Meer nieuws

Al het nieuws