voor inwoners, met gemeenten

Geen zakken meer aan de weg Hilversum centrum

Publicatiedatum: 16 juni 2019

Geen zakken meer aan de weg.

In Hilversum centrum zijn onlangs ondergrondse containers geplaatst voor huishoudelijk afval. Zowel de bestaande als de nieuwe ondergrondse containers zijn voorzien van een nieuw toegangssysteem. Op dinsdag 18 juni 2019 kunt u uw huisvuilzakken voor de laatste keer aan de weg zetten.

Vanaf woensdag 19 juni kunt u elke dag uw huishoudelijk afval gescheiden kwijt in de ondergrondse containers.  De ondergrondse containers zijn nu nog open. Voordat deze daadwerkelijk worden afgesloten krijgt u een toegangstag toegestuurd. Ook de bovengrondse verzamelcontainer(s) voor restafval worden verwijderd; inwoners die hiervan gebruik maken kunnen hun huishoudelijk afval ook kwijt in de ondergrondse containers. Inwoners ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Het gaat om de Bussumerstraat, Diepeweg, Groest , Melkpad, Naarderstraat, Nieuwe Doelenstraat, Oude Doelenstraat, Stationsstraat, Huizerstraat, Koninginneweg, Honingstraat, Langgewenst, Schoolstraat, Naarderstraat, Kerkstraat.

In verband met de capaciteit van de ondergrondse container, worden er in een deel van de Kerkstraat, Oude Doelen en Nieuwe Doelen nog wel zakken opgehaald. De betreffende bewoners hebben deze brief dan ook niet ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Al het nieuws