voor inwoners, met gemeenten

Gewijzigde inzameling huishoudelijk afval april: Pasen en Koningsdag.

Publicatiedatum: 6 april 2020

Tijdens de feestdagen halen wij geen huishoudelijk afval op, maar komen we een dag later. Dit geldt voor zowel de containers (kliko’s) en vuilniszakken aan huis, als voor de boven- en ondergrondse containers. Ook zijn de scheidingsstations op deze dagen gesloten.
Dit geldt voor de volgende dagen:
 Tweede paasdag, maandag 13 april, we komen dan op dinsdag 14 april
 Koningsdag maandag 27 april, we komen dan op dinsdag 28 april

Op Goede Vrijdag 10 april wordt het huishoudelijk afval opgehaald zoals u gewend bent.

Omdat we het op dinsdag extra druk hebben en in meer wijken inzamelen, kan het gebeuren dat uw container, huisvuilzak of pmd zak later wordt opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij vragen u hiermee rekening te houden en uw auto’s zo te parkeren dat de containers en zakken goed zichtbaar zijn en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.
Wilt u ervoor zorgen dat de bakken en of zakken om 7.30 uur aan de weg staan? De avond ervoor mag ook, dan graag na 20.00 uur.

Openingstijden scheidingsstations met Pasen
De scheidingsstations zijn op Goede Vrijdag open en hanteren de reguliere openingstijden: van 8:30 uur tot 16:30 uur. Ongeveer een half uur voor sluitingstijd worden er geen auto’s meer toegevoegd aan de wachtrij. (Uiteraard afhankelijk van de drukte van dat moment). De vier scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp en de Klantenservice van de GAD zijn op Tweede Paasdag en Koningsdag gesloten.

Momenteel komen er erg veel inwoners naar de scheidingsstations. Wij hebben een aantal maatregelen moeten nemen in verband met het coronavirus. Onder meer is de toegang beperkt, daardoor ontstaan lange files. Ook worden er maximaal 2 personen per auto toegelaten en geen kinderen onder de 18. Tevens vragen wij u afstand te houden voor uw eigen veiligheid en gezondheid en voor onze medewerkers. Alle maatregelen zijn te vinden via onze website en de speciale pagina www.gad.nl/corona-updates/

Meer nieuws

Al het nieuws