Gewijzigde inzameling huishoudelijk afval Pasen. Goede vrijdag: scheidingsstations geopend.

Publicatiedatum: 16 april 2019

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april vindt er geen inzameling van het huishoudelijk afval plaats. Dit wordt dinsdag 23 april ingehaald. Dit geldt voor zowel de containers en huisvuilzakken aan huis als voor de boven- en ondergrondse containers in de wijk. Op Goede Vrijdag 19 april wordt het huishoudelijk afval opgehaald zoals u gewend bent en zijn de scheidingsstations geopend.

Dinsdag 23 april zamelen de wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw container of huisvuilzak op een ander moment van de dag wordt geleegd of opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 22.00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de containers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers. Wilt u ervoor zorgen dat uw container of huisvuilzak op de ochtend van de ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur aan de weg staat? U mag het al aan de straat zetten de avond ervoor vanaf 20.00 uur.

Scheidingsstations
De scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp zijn op Goede Vrijdag geopend. Het scheidingsstation in Hilversum en het hoofdkantoor van de GAD zijn op Tweede Paasdag gesloten. De overige drie scheidingsstations in de Gooi en Vechtstreek zijn standaard op maandag gesloten. Op dinsdag 23 april staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

Het mobiele scheidingsstation, normaal op maandag aanwezig op de Van Genthlaan te Hilversum, is op Tweede Paasdag niet aanwezig. Goede vrijdag kunt u het mobiele scheidingsstation wel bezoeken op de Van Genthlaan.

Zaterdag 27 april, Koningsdag 2019, zijn alle scheidingsstations gesloten. Het scheidingsstation in Hilversum is maandag 29 april weer geopend, de scheidingsstations in Bussum, Huizen en Weesp zijn dinsdag 30 april weer open.

GAD inzamelkalender
Wilt u altijd op de hoogte blijven van uw inzameldagen? Download nu de GAD inzamelkalender app, of zet de inzameldagen in uw digitale agenda. De instructies hiervoor vindt u in de online inzamelkalender op onze website.

Meer nieuws

Al het nieuws