voor inwoners, met gemeenten

Gewijzigde ophaaldag in verband met Hemelvaartsdag

Publicatiedatum: 3 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 is het Hemelvaart. Op Hemelvaartsdag wordt er geen afval ingezameld. Valt de inzameling van uw afval op deze dag? Dan wordt het een dag eerder, op woensdag 9 mei, ingezameld. Dit geldt zowel voor de afvalcontainers (kliko’s), de huisvuil- en pmd-zakken als de boven- en ondergrondse containers.

Omdat op deze dag door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de afvalcontainer (kliko), huisvuil- of pmd-zak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de afvalcontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u er voor zorgen dat de afvalcontainer, huisvuil- of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de weg staat? Op deze ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde afvalcontainers.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek en het hoofdkantoor zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op vrijdag 11 mei staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar.

Meer nieuws

Al het nieuws