voor inwoners, met gemeenten

Gewijzigde ophaaldag in verband met Pinksteren

Publicatiedatum: 14 mei 2018

Op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van deze dag vindt plaats op dinsdag 22 mei. Dit geldt voor zowel de containers/kliko’s, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de pmd-zakken.

Op dinsdag 22 mei zamelen de wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw container/kliko, huisvuilzak of pmd-zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de containers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat uw container/kliko, huisvuilzak of pmd-zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde containers.

De vier scheidingsstations in de Gooi en Vechtstreek zijn op Tweede Pinksterdag gesloten. Op dinsdag 22 mei staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

Meer nieuws

Al het nieuws