voor inwoners, met gemeenten

Gft-afvalbakje actie update!

Publicatiedatum: 25 juni 2018

Wat een aanloop op de scheidingsstations afgelopen zaterdag. Het gratis gft-afvalbakje voor in de keuken was in trek. We hebben veel mensen blij kunnen maken met het bakje, maar er waren ook mensen die achter het net visten. We willen nogmaals de gelegenheid bieden om een bakje op te halen. Vandaar dat we een nieuwe voorraad hebben besteld die onze promotiemedewerkers aanstaande zaterdag 30 juni en zaterdag 7 juliĀ uitdelen op de 4 scheidingsstations. De voucher kunt u ook laten zien op uw telefoon. Maar bedenk wel op=op!
We begrijpen teleurgestelde reacties wanneer de bakjes op zijn en het ritje naar het scheidingsstation voor niets bleek. Wat we niet begrijpen is dat de teleurstelling gebotvierd wordt op onze promotiemedewerkers. Uitschelden is onacceptabel.

Geen gelegenheid om op zaterdag langs een scheidingsstation te komen? Onze afvalcoaches staan nog tot 1 augustus de hele week op verschillende locaties in de regio! Daar kun je de gft-bakjes ook ophalen. Kijk hier voor de locaties.

Meer nieuws

Al het nieuws