voor inwoners, met gemeenten

Hitteprotocol GAD: openingstijden scheidingsstations aangepast

Publicatiedatum: 9 augustus 2022

Vanwege de aangekondigde, extreem hoge temperaturen zijn de openingstijden van de scheidingsstations vanaf donderdag 11 tot en met maandag 15 augustus tijdelijk aangepast.

Alle scheidingsstations zijn vanaf donderdag 11 augustus eerder open en gaan eerder sluiten. Vanaf donderdag zijn zij geopend van 7.30 uur tot 15.00 uur. Kom op tijd want om 15.00 uur sluiten de hekken. Deze aangepaste openingstijden gelden tot en met maandag 15 augustus. Zoals gebruikelijk is alleen scheidingsstation Hilversum geopend op maandag.

Omdat komende dagen weer extreem warm wordt heeft GAD haar hitteplan geactiveerd. Hiermee willen we de risico’s die deze hitte (vooral ’s middags) met zich meebrengt voor onze medewerkers zoveel mogelijk beperken maar wel de dienstverlening naar de inwoners op peil houden. Maatregelen voor onze medewerkers  zijn het plaatsen van uv-werende parasols, het verstrekken van drinkwater, zonnebrandcrème, aangepaste kleding waaronder koelpetten en het inlassen van extra pauzes.

We bekijken de weersverwachting dagelijks. Houdt onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Inzameling aan huis

Het huishoudelijk afval wordt volgens planning ingezameld maar zoveel mogelijk in de ochtend. Dus zet de container voor 7.30 uur aan de weg, we beginnen vroeg. Een glaasje water onderweg wordt zeker gewaardeerd!

De klantenservice is zoals gebruikelijk van 8.00 tot 16.15 uur bereikbaar.

Meer nieuws

Al het nieuws