voor inwoners, met gemeenten

Laatste zak in Naarden-Vesting opgehaald

Publicatiedatum: 19 september 2018

Vanaf maandag 24 september worden er geen zakken meer opgehaald in Naarden-Vesting. Inwoners kunnen hun huishoudelijk afval voortaan naar de dichtstbijzijnde ondergrondse containers brengen. Recent zijn alle zes locaties voor ondergrondse containers in de Vesting gerealiseerd. De containers zijn in principe 24 uur per dag te gebruiken. Wilt u echter rekening te houden met uw buren en uw afval zoveel mogelijk alleen tussen 8.00 en 22.00 uur in de containers doen?

Groot huishoudelijk afval

Houd uw buurt netjes en zet daarom alstublieft geen afval naast de containers. Dit is niet toegestaan. De chauffeur van het inzamelvoertuig voor de ondergrondse containers kan het niet inladen en daarom niet meenemen. Heeft u spullen die niet in de ondergrondse containers passen, dan kunt u dit brengen naar een scheidingsstation in de regio (Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp). Voor grote zaken als matrassen, lege koelkasten etc. kunt u ook een afspraak maken om deze op te laten halen. U kunt hiervoor het aanvraagformulier invullen of op weekdagen tussen 8:15 en 12:00 bellen met onze klantenservice via telefoonnummer (035) 699 18 88.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over bv. afval scheiden? Onze afvalcoaches zullen in de eerste periode regelmatig in Naarden-Vesting rondlopen. U herkent ze aan de groene poloshirts en de zwarte jacks met daarop “Afvalcoach”. Ook kunt u een mail sturen naar: afvalcoach@gad.nl. Dan nemen zij contact met u op.

Door uw afval te scheiden, levert u samen met alle inwoners uit de regio een belangrijke bijdrage aan hergebruik van grondstoffen. Daardoor verdwijnt er steeds minder afval in de verbrandingsoven. Onze dank daarvoor!

Meer nieuws

Al het nieuws