voor inwoners, met gemeenten

Maandagopening scheidingsstation Huizen beëindigd

Publicatiedatum: 6 juli 2020

De tijdelijke verlenging van de maandagopening van het Scheidingsstation in Huizen wordt beëindigd. Vanaf maandag 13 juli is het scheidingsstation Huizen gesloten op de maandagen. De bezoekersaantallen op de maandag in Huizen zijn sterk teruggelopen en de gewenste spreiding van bezoekers over meer dagen vanwege de drukte is minder noodzakelijk.

De scheidingsstations van de GAD in Hilversum, Huizen, Bussum en Weesp hebben een drukke periode achter de rug. Er werd extra personeel ingezet om de 1,5 meter afstand op de terreinen te kunnen garanderen en om de verkeerssituatie rondom de scheidingsstations veilig te houden.
De GAD heeft afgelopen week slagbomen geplaatst bij de ingang van de scheidingsstations. Deze slagbomen reguleren het aantal bezoekers die tegelijk op het terrein aanwezig mogen zijn. Er kunnen ivm de landelijke versoepelingen meer auto’s tegelijk op het scheidingsstation. Er staan dan ook, enkele momenten in de week daargelaten, geen lange wachtrijen meer voor de poorten van de scheidingsstations.

De openingstijden van de scheidingsstations vanaf 13 juli op een rij:
Maandag Hilversum 08.30 – 16.30 uur
Huizen, Bussum en Weesp gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: alle locaties 08.30 – 16.30 uur
Zaterdag: alle locaties 09.00 – 16.00 uur

Meer nieuws

Al het nieuws