voor inwoners, met gemeenten

Positivitijd

Publicatiedatum: 10 oktober 2023

Gevonden voorwerpen op een scheidingsstations, dat klinkt best vreemd. Maar gelukkig hebben wij op onze scheidingsstations een bewaarplek voor dingen die niet expres op het scheidingsstation zijn achtergelaten.

Vorige week in Huizen… Onze collega Samanta deed een bijzondere vondst onderin de papiercontainer. Een goed op tijd lopend mooi horloge, dat gelukkig zijn weg vond naar het gevonden voorwerpen hoekje. Twee dagen later kwam een oudere vrouw op het scheidingsstation met de vraag of er een plek was voor gevonden voorwerpen. Jazeker, kon ik haar gelukkig vertellen. Hebben jullie dan misschien ook een horloge gevonden, vroeg de mevrouw. Ja, we hebben laatst toevallig een horloge gevonden.

Mevrouw trok wit weg en gaf aan bijna niet te durven kijken of het gevonden horloge misschien dat van haar overleden man was. Bij de aanblik van het horloge barstte zij in tranen uit. “Ja hoor, dat is het horloge van mijn man”. Ik sloeg mijn arm om haar heen en zij huilde tranen van geluk.

Een paar dagen later kwam zij terug met een lieve kaart en chocolaatjes voor mij en Arnold en een bloemetje voor Samanta. Deze momenten maken het zo de moeite waard!

Patrick

Meer nieuws

Al het nieuws