Vooraankondiging onderhoud ondergrondse containers Gooise Meren

voor inwoners, met gemeenten

Vooraankondiging onderhoud ondergrondse containers Gooise Meren

Publicatiedatum: 2 april 2019

Al een aantal jaren maken inwoners in hoogbouw en met onvoldoende buitenruimte voor containers aan huis gebruik van ondergrondse containers voor het wegbrengen hun huishoudelijk afval.

In de komende periode zullen in Gooise Meren op een aantal van deze locaties werkzaamheden worden verricht. Containers worden gecontroleerd en onderhouden, maar in sommige gevallen ook in zijn geheel vervangen. Op deze manier worden locaties opgeknapt en kunnen de containers weer jaren mee!

Binnenkort zal een start worden gemaakt met het vervangen van een aantal ondergrondse containers. Ook zal indien nodig extra graafonderzoek worden verricht. De benodigde werkzaamheden zijn tijdelijk van aard, maar kunnen mogelijk overlast veroorzaken. Uiteraard proberen we deze overlast zo beperkt mogelijk te houden. Toch vragen wij uw begrip hiervoor.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Knipscheer Infrastructuur. Waar nodig worden tijdelijke verkeersmaatregelen toegepast, zoals het plaatsen van hekken en het tijdelijk afzetten van parkeervakken.

Wij houden u op de hoogte op deze website onder “mijn gemeente” Gooise Meren over het onderhoudstraject en de planning van de werkzaamheden.

 

Meer artikelen

Alle artikelen