voor inwoners, met gemeenten

Op de brenglocatiekaart vindt u alle locaties waar u iets kunt inleveren. De wijkcontainers voor glas, textiel en papier/karton bijvoorbeeld, maar ook scheidingsstations en kringloopwinkels.

Zo werkt de brenglocatiekaart

  • Na het invoeren van uw adresgegevens en klikken op ok, komt u op een nieuwe pagina. Daar ziet u op een overzichtskaart de locaties van de wijkcontainers en andere brenglocaties bij u in de buurt.
  • In de linkerkolom kun u locaties voor de verschillende afvalstromen aan- of uitvinken. Goed om te weten: de kaart toont standaard maximaal 10 locaties, dit kunt u zelf aanpassen (zie hieronder).
  • Wanneer u op de kaart rechtsonder klikt op ‘naar uitgebreide locatiekaart’ krijgt u ook locaties te zien die wat verder weg zijn.
  • Bovenaan de kaart kunt u het zoekgebied vergroten (meer km’s rond uw woning) en meer locaties laten zien in plaats van het standaard maximum van 10 locaties.  Het duurt daarbij wel wat langer om de kaart te laden.

Locaties kringloopwinkels

Via de genoemde brenglocatiekaart vindt u ook de locaties van de kringloopwinkels van onder andere De Kringloper  en Kringloopcentrum Huizen. De GAD werkt actief samen met deze organisaties.

Voer op de website van de brenglocatiekaart uw postcode en huisnummer in en klik op ‘ok’. Vervolgens kunt u aan de linkerkant klikken op ‘Kringloopwinkels’.

Adressen van De Kringloper en Kringloopcentrum Huizen vindt u ook op de websites van deze organisaties, evenals de openingstijden.