voor inwoners, met gemeenten

Voor het huishoudelijk afval dat u niet kwijt kunt in uw eigen kliko of uw ondergrondse container kunt u naar een van onze scheidingsstations brengen. De scheidingstations zijn in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp. Iedereen die woont in de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren mag er huishoudelijk afval inleveren. Neem daarom altijd een ID-bewijs mee.

Dit kunt u inleveren op het scheidingsstation. Sorteer alstublieft thuis alvast uw afval, dat scheelt (wacht)tijd op het scheidingsstation.

Wij verwerken alleen huishoudelijk afval. Bedrijven kunnen geen gebruik maken onze scheidingsstations. Voor het afvoeren van bedrijfsafval verwijzen wij u graag naar een andere afvalverwerker in de regio.

Asbest en asbestgelijkend materiaal zamelen wij centraal in op het scheidingsstation Hilversum. Voor het inleveren van asbesthoudend materiaal gelden strikte regels én u moet dit vooraf melden bij uw gemeente. Kijk hier voor informatie over inleveren asbest of asbestgelijkend materiaal