voor inwoners, met gemeenten

Op de inzamelkalender kunt u zien op welke dag we welk afval bij u komen ophalen. Door uw postcode en huisnummer in te voeren kunt u de inzamelkalender voor uw straat inzien, downloaden of printen. In de kalender staan alleen de inzameldagen voor huishoudens die gebruik maken van kliko’s. Voor textiel en papier/karton kan iedereen de inzamelkalender raadplegen.

De data voor het legen van de gezamenlijke (ondergrondse) containers in uw buurt of wijk staan er niet op. Waarom niet? Als u deze containers gebruikt, kunt u er altijd uw afval in kwijt. Net geleegd of bijna vol, dat maakt niet uit.

Tip; Wanneer u de gratis GAD app installeert kunt u meldingen instellen zodat u een seintje krijgt wanneer u de container aan de straat kan zetten.

Aanbieden van uw afval

Zet uw container uiterlijk om 7.30uur aan de straat,  dan starten we met onze rondes. De avond ervoor vanaf mag ook, vanaf20.00uur is ook goed. Wanneer de kliko geleegd is, dan graag zo snel mogelijk weer binnen halen, uiterlijk voor 22.00uur.

Kalender uitprinten?

  1. Ga naar de online inzamelkalender en vul uw postcode en huisnummer in;
  2. Kies in het menu voor “wanneer”. Vervolgens ziet u uw persoonlijke inzamelkalender.
  3. Printen kan door onderaan op de button “PDF2021” te klikken

Inzamelkalender 2022

De inzamelkalender voor 2022 is in de maak. Wilt u de inzamelkalender ook in print ontvangen? Dan kunt u hier de papieren inzamelkalender aanvragen

De kalender zal naar verwachting halverwege december 2021 naar u worden verzonden.