voor inwoners, met gemeenten

Wilt u iets weggooien maar is het te groot voor de container? Dan zijn er twee mogelijkheden. U brengt het zelf naar één van de vier GAD-scheidingsstations of wij halen het voor u op. Als u wilt dat wij het bij u thuis komen ophalen maakt u dan een afspraak via onderstaand formulier. U ontvangt daarna een mail met de eerst mogelijke datum voor een afspraak. Let op: check ook uw spambox, deze mail kan ook in de spambox terecht komen. U kunt ons natuurlijk ook bellen (tussen 8.15 en 12.00 uur).

Wat halen we zoal op:

  • een kapot meubel
  • takkenbossen (snoeiafval)
  • tapijt
  • kapotte koelkasten. Inbouwkoelkasten moeten worden ontdaan van de ombouw. (O.a.houten deur en bovenblad verwijderen).

Zijn de spullen die u wilt laten ophalen nog goed bruikbaar, schoon en heel? Maak dan een ophaalafspraak met De Kringloper, of breng het naar een kringloopwinkel. Zij kunnen uw spullen een tweede leven geven.

Voorwaarden

Afval dat niet in uw container past of hoort, haalt de GAD graag bij u op. Om te zorgen dat dat zonder problemen gaat én uw straat netjes blijft, gelden er wel voorwaarden. Streng zijn is nooit leuk, maar voldoet u niet aan de voorwaarden, dan hoeven onze medewerkers uw afval niet mee te nemen. De voorwaarden doorlezen is een kleine moeite en kan veel ergernis voorkomen.

Spelregels voor het ophalen van Groot-Huishoudelijk-Afval