Verklein je ecologische voetafdruk

24-01-2018

Woon je in Hilversum? Doe dan ook mee met de 035 Footprint Challenge! Aanmelden kan nog tot 1 februari, dus wees er snel bij. Door mee te doen aan de Footprint Challenge verklein je in 40 dagen je voetafdruk. Niet je letterlijke voetafdruk, maar de impact van jouw levensstijl op het milieu door je eten, energieverbruik, mobiliteit etc. Je ontdekt hoe groen je al bezig bent en wat je nog meer kunt doen. Ga ook de uitdaging aan!

Tijdens de Challenge geef je wekelijks in 5 minuten online aan welke acties je hebt gedaan. Je ziet dan gelijk het effect op je voetafdruk en je plek in de tussenstand. Elke week is er een mini-Challenge waarvoor je punten kunt verdienen. Ga de strijd aan met jezelf en andere Hilversummers, verzamel punten en maak kans op toepasselijke prijzen!

Officiële start en kick-off
De 40 dagen van de 035 Footprint Challenge gaan in op zaterdag 3 februari. Om goed beslagen ten ijs te komen, begint de Challenge met een inspirerende kick-off. Aan de hand van een heuse Footprint quiz kom je meer te weten over de voetafdruk en hoe kleine acties een groot verschil kunnen maken. De kick-off is op 1 februari van 19.30 – 21.30 uur in het stadhuis van Hilversum. Iedereen is welkom!

Meer informatie en aanmelden voor de 035 Footprint Challenge: www.footprintchallenge.nl/035