voor inwoners, met gemeenten

Week van de Afvalhelden

Publicatiedatum: 4 maart 2024

In de Week van de Afvalhelden een kijkje achter de schermen bij de GAD. Een aantal quotes van de helden die vaak al jaren het huishoudelijk afval in de regio Gooi en Vechtstreek ophalen. Via de naam is het hele verhaal van deze held te lezen.

De helden van de GAD

  • Richard; Al ruim 20 jaar werkzaam bij GAD. De laatste jaren haalt hij grote elektrische apparaten op.“Op mijn vrije zaterdag rij ik meestal nog een ritje, het moet wel van de straat af”.
  • Léroy, sinds 2009 werkzaam bij de GAD. “Ik wil niet tot mijn pensioen achter de wagen. Ik heb inmiddels mijn MBO2 en MBO3 diploma binnen”.
  • Karel, werkzaam bij GAD vanaf het prille begin. “Wij zijn altijd vrolijk, dat is aanstekelijk. We hebben veel vrolijke mensen op ons scheidingsstation”
  • Marc, sinds 2014 werkzaam als chauffeur/belader bij GAD – “Binnen vier muren werken is niets voor mij. Ik geniet van de vrijheid van het buiten zijn”
  • Desiré, sinds 6 jaar medewerker klantenservice. “Natuurlijk zitten er soms ook echt minder leuke gesprekken tussen maar die laat ik dan snel weer los. De volgende beller heeft daar niets mee te maken en die sta ik weer vrolijk te woord.”

Meer nieuws

Al het nieuws